• image

  Telefon
  Valentin +40 727 085 899
  Montaj Instalatii GPL
  Gabriel +40 721 371 145
  Revizii si Mentenanta Instalatii GPL

 • image

  Program

  L - V: 8.30 - 17.30

CONTACT

Folositi formularul de contact Supergaz daca doriti sa ne transmiteti mesajele dumneavoastra. De asemenea, va stam la dispozitie cu informatiile de care aveti nevoie pentru a alege instalatia GPL potrivita.

Prin acest mod de comunicare, va oferim informatii generale referitoare la functionarea instalatiilor GPL. Pentru mai multe detalii va rugam sa veniti in unul dintre service-urile partenere. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde mesajelor ce contin informatii false, injurii sau care se identifica prin porecle, abrevieri si formulari neserioase si in care se foloseste un limbaj neadecvat insulte, injurii etc. De asemenea, vom incerca sa va raspundem in cat mai scurt timp posibil, in ordinea in care vom primi solicitarile.

Pentru a ne contacta, va rugam completati campurile de mai jos. Toate campurile sunt obligatorii. E-mailurile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de contact ale persoanei nu se iau în considerare şi se arhiveaza. Inainte de a trimite formularul, verificati corectitudinea datelor de contact. Completarea incorecta a acestora face imposibila comunicarea noastra cu dumneavoastra. Prin trimiterea mesajului sunteti de acord cu termenii si conditiile publicate pe site-ul www.gpldedicat.ro.

Lasa-ne un mesaj

× Suntem online!