• image

  Telefon
  Valentin +40 727 085 899
  Montaj Instalatii GPL
  Gabriel +40 721 371 145
  Revizii si Mentenanta Instalatii GPL

 • image

  Program

  L - V: 8.30 - 17.30

Montaj si mentenanta instalatii GPL

Montaj si mentenanta instalatii GPL

In ultimii ani, Supergaz a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un service specializat in montajul instalatiilor GPL la statutul de Importator si dezvoltator de produs al brand-urilor Prins, Zenit si Zavoli, care se ridica la nivelul celor mai exigente standarde in domeniul instalatiilor GPL. In prezent detinem 6 licente RAR-OCP ale brand-urilor mai sus mentionate. Primul service destinat montajul de instalatii GPL a fost deschis in anul 2003 de catre actualul Management iar experienta de peste 20 ani in domeniul instalatiilor GPL ne-a ajutat sa ajungem in topul cerintelor clientilor pe piata de instalatii GPL. Un mare avantaj il constituie faptul ca echipa formata din tehnicieni, mecanici si electricieni lucreaza impreuna din 2001.
 • De la inceputul anului 2012 am devenit Importator unic de instalatii GPL AGC pe piata din Romania.
 • In luna August 2012 am deschis al doilea service specializat pentru montajul de instalatii GPL, acesta fiind unul din cele mai moderne service-uri GPL din Romania.
 • In luna Iunie 2015 am deschis un centru de conversie GPL de aproximativ 700mp si statie I.T.P. pentru autoturisme si camioane, centru situat pe Sos. Centura Chitila- Rudeni: str. Macului nr.12
 • Ne-am format o retea de service-uri partenere, asociindu-ne numele numai cu profesionisti in domeniu.
 • Participam constant la expozitii internationale pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii.
 • In prezent, avem o echipa profesionista, un atelierr modern in Bucuresti dar si o retea de service-uri partenere in toata tara, care beneficiaza constant de training si asistenta.

Service AUTO

Service AUTO

Revizii complete instalatii GPL

Revizii instalatii GPL

Durata reviziei este intre 30 - 90 minute.

Revizia instalatiilor auto GPL se efectueaza periodic pentru a mentine atat functionalitatea cat si siguranta in exploatare a instalatiei GPL.

Operatiuni care se efectueaza

 • inlocuire filtre GPL;
 • verificarea modului de fixare a componentelor si a eventualelor scurgeri de gaz;
 • efectuarea reglajelor instalatiei sunt de natura sa asigure confortul si siguranta in exploatare.
Fiecare instalatie GPL are propriile filtre GPL care se impart de obicei in doua categorii:
 1. Filtre GPL in stare gazoasa – situate pe furtunul de alimentare cu GPL dintre rampa injectoare si reductorul de gaz;
 2. Filtre GPL in stare lichida – situate in interiorul electrovalvei sau in reductor;
Filtrele GPL in stare gazoasa au mai multe tipuri de material de filtrare (bulpren, hartie, bumbac, poliester). Cele mai des intalnite sunt cele de hartie dar sunt si cele mai slabe ca putere de filtrare. Cele mai sune filtre GPL in stare gazoasa sunt cele din bulpren. Bulpren-ul este un material de filtrare nou si inovator. Este asemanator buretelui, are orificii destul de mari, dar constructia stratificata ofera rezultate foarte bune in oprirea si celor mai mici particule. Filtrele GPL in stare lichida au ca material pentru filtrare hartia sau pasla. Acestea filtreaza impuritatile mari cum ar fi rugina sau pilitura din GPL-ul lichid venit din rezervor inainte ca acesta sa intre in reductor si sa fie vaporizat.

Importator direct

Prins, Zavoli, Zenit

Istoria noastra incepe in anul 2001, odata cu primul service destinat montajului de instalatii GPL, urcand treapta cu treapta pana la nivelul actual. Detinem o vasta experienta de peste 16 ani in domeniul instalatiilor GPL, iar treptat am ajuns in topul cerintelor clientilor pe piata de instalatii GPL. Supergaz isi desfasoara activitatea intr-un service GPL modern, construit in 2015. Locatia se intinde pe 4.500 metri patrati, fiind compusa din service-ul dedicat montajului de instalatii GPL, statie I.T.P. pentru autoturisme si camioane, birouri TESA dar si un depozit logistic din care distribuim instalatii GPL partenerilor nostri in toata tara. Detinem echipamente de ultima generatie pentru montajul, diagnoza si cercetarea instalatiilor GPL, inclusiv implementarea de solutii inovatoare pentru autoturismele cu injectie directa. Supergaz detine 6 licente pentru montajul instalatiilor GPL. Instalatiile GPL comercializate de catre Supergaz atat in service-urilor proprii cat si in service-urile partenere, sunt certificate de catre RAR in urma unor teste stricte de poluare si functionare. Toate componentele respecta Regulamentul European ECE 67R.

Echipa Supergaz

 • all
 • Echipa
 • ITP

Gabriel Iancu

CEO

Alexandra Iancu

Manager Marketing

Valentin Tutu

Director Tehnic

Emilia Cazacu

Relatii Clienti

Laura Calomfira

Asistent Manager

Alexandru Ciausu

Coordonator Vanzari

Catalin Iancu

Sef Service Supergaz Chitila

Valentin Alexe

Inspector ITP

George Badoi

Inspector ITP

Catalin Bontas

Inspector ITP

Razvan Ionita

Montator

Ionut Nicolae

Montator

Gabriel Luca

Coordonator Tehnic

Ionut Untesu

Montator GPL

Daniel Tunaru

Montator GPL

DE ACUM POTI MERGE GRATIS CU MASINA LA SCHIMB PE PERIOADA MONTAJULUI!

× Suntem online!