Telefon: 0727085899

Evolutia Supergaz

Evolutia Supergaz

Istoria noastra incepe in anul 2003, odata cu primul service destinat montajului de instalatii GPL, urcand treapta cu treapta pana la  nivelul actual. Detinem o vasta experienta de peste 20 ani in domeniul instalatiilor GPL, iar treptat am ajuns in topul cerintelor clientilor pe piata de instalatii GPL

Supergaz isi desfasoara activitatea intr-un service GPL modern, construit in 2015. Locatia se intinde pe 2500 metri patrati, fiind compusa din service-ul dedicat montajului de instalatii GPL, statie I.T.P. pentru autoturisme si camioane, birouri TESA dar si un depozit logistic din care distribuim instalatii GPL partenerilor nostri in toata tara.  Detinem echipamente de ultima generatie pentru montajul, diagnoza si cercetarea instalatiilor GPL, inclusiv implementarea de solutii inovatoare pentru autoturismele cu injectie directa.

Supergaz detine 5 licente pentru montajul instalatiilor GPL PRINS Olanda, Zavoli Italia, Zenit & Bluebox Polonia. Instalatiile GPL comercializate de catre Supergaz atat in service-urilor proprii cat si in service-urile partenere, sunt certificate de catre RAR in urma unor teste stricte de poluare si functionare. Toate componentele respecta Regulamentul European ECE 67R.